0 All Booked All Booked All Booked 116 Introduksjonskurs i buddhisme og meditasjon vinter 2018 http://curlyfied.com/test/obs/?event=holy-shift-strategic-think&event_date=2018-01-25&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2018-01-25

Introduksjonskurs i buddhisme og meditasjon vinter 2018


  • Call
  • post@oslobuddhistsenter.no Email
Register 25. januar 2018 18:00 25. januar 2018 20:30 Europe/Oslo Introduksjonskurs i buddhisme og meditasjon vinter 2018

Dette gratis introduksjonskurset til meditasjon og buddhisme gir deg en innføring i de grunnleggende prinsippene for buddhistisk filosofi, praksis, og levemåte. Du vil også lære tre meditasjonsteknikker som buddhister har brukt i flere tusen år til å utforske og utvikle sin bevissthet. Kurset ledes av Gunaketu og Muditadevi som er ordinerte medlemmer av Triratna Buddhistorden, og har mange års erfaring med buddhistisk praksis. Kurset strekker seg over 6 torsdagskvelder og en helg, men det er mulig å delta på kurset selv om man ikke kan være med hver gang. Det koster ingenting, men vi tar gjerne imot donasjoner til senterets drift fra de som ønsker å bidra. Uke 1 (25.1) – Hva er oppvåkning? / Kroppsmindfulness Uke 2 (1.2) – Buddhistisk etikk / Kroppsmindfulness Uke 3 (8.2) – Buddhistisk meditasjon / Meditasjon på pusten Uke 4 (15.2) – Buddhistisk visdom / Meditasjon på pusten Uke 5 (1.3 – ikke noe i vinterferien 22.2) – Vennskap og felleskap / Meditasjon på kjærlig vennlighet. . Uke 6 (8.3) – Kunst og natur / Meditasjon på kjærlig vennlighet. Vi går trolig på galleri. Mer informasjon på kurset Helgeretrett 9-11.3 – Helgeretrett for de som har gått introduksjonsretrett og andre i sanghaen. Vi reiser til et retrettsenter i nord- eller sørmarka. Dette er en gyllen anledning til å gå dypere i det vi har utforsket på kurset. Vi starter med middag ca kl 18 og avslutter søndag kl 15. Hold av datoen!

Oslo Buddhistsenter, Storgata 39, 0182 Oslo, Norway info@imithemes.com

Dette gratis introduksjonskurset til meditasjon og buddhisme gir deg en innføring i de grunnleggende prinsippene for buddhistisk filosofi, praksis, og levemåte.

Du vil også lære tre meditasjonsteknikker som buddhister har brukt i flere tusen år til å utforske og utvikle sin bevissthet.

Kurset ledes av Gunaketu og Muditadevi som er ordinerte medlemmer av Triratna Buddhistorden, og har mange års erfaring med buddhistisk praksis.

Kurset strekker seg over 6 torsdagskvelder og en helg, men det er mulig å delta på kurset selv om man ikke kan være med hver gang. Det koster ingenting, men vi tar gjerne imot donasjoner til senterets drift fra de som ønsker å bidra.

Uke 1 (25.1) – Hva er oppvåkning? / Kroppsmindfulness
Uke 2 (1.2) – Buddhistisk etikk / Kroppsmindfulness
Uke 3 (8.2) – Buddhistisk meditasjon / Meditasjon på pusten
Uke 4 (15.2) – Buddhistisk visdom / Meditasjon på pusten
Uke 5 (1.3 – ikke noe i vinterferien 22.2) – Vennskap og felleskap / Meditasjon på kjærlig vennlighet. .
Uke 6 (8.3) – Kunst og natur / Meditasjon på kjærlig vennlighet. Vi går trolig på galleri. Mer informasjon på kurset

Helgeretrett 9-11.3 – Helgeretrett for de som har gått introduksjonsretrett og andre i sanghaen. Vi reiser til et retrettsenter i nord- eller sørmarka. Dette er en gyllen anledning til å gå dypere i det vi har utforsket på kurset. Vi starter med middag ca kl 18 og avslutter søndag kl 15. Hold av datoen!

The Schedule

18:00 - 20:30 Velkommen