0 All Booked All Booked All Booked 999 Mitrasermoni http://curlyfied.com/test/obs/?event=mitrasermoni&event_date=2017-11-16&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-11-16

Mitrasermoni


16. november 2017 18:00 16. november 2017 20:30 Europe/Oslo Mitrasermoni

“Mitra” betyr “venn” på språket sanskrit – et gammelt indisk språk mye brukt i buddhismen. Å være en mitra ved Oslo Buddhistsenter og Triratna buddhistfellesskap er å fordype sitt vennskap med Triratna Buddhistorden – de kvinner og menn som søker idealet om frihet og medfølelse; lever etiske liv; og støtter hverandre i det. Det innebærer tre aspekter: For det første at man ser på seg selv buddhist. Dernest at man lever det idealet ut i sin etiske livsførsel i hverdagen. Det innebærer også at man søker å praktisere Buddhas lære slik vi tolker den i Triratna tradisjonen, og at Triratna er den viktigste rammen for ens praksis. På torsdag 16.11 blir Nils Lundgren en mitra. Å bli en mitra er et viktig øyeblikk i ens åndelige liv, så vi markerer det med en spesiell offentlig seremoni på buddhistsenteret. Det blir torsdag 16.11.2017. Alle er velkommen! De som vil kan spise en Tai Curry på Thai Orchid i Calmayersgate 11, kl 16.30. (Si fra om du kommer senest 14.11, så kan jeg reservere et bord). Vi starter kl 18.00 med en introduksjon til hva det betyr å være en mitra i Triratna, i lys av det tilfluktstreet vi utforsker i høst. Etter en tepause blir det en ledet meditasjon som passer for alle og så mitraseremonien i en syvdelt puja. Vi slutter som vanlig 20.30.

Storgata 39, 0182 Oslo, Norway

“Mitra” betyr “venn” på språket sanskrit – et gammelt indisk språk mye brukt i buddhismen.

Å være en mitra ved Oslo Buddhistsenter og Triratna buddhistfellesskap er å fordype sitt vennskap med Triratna Buddhistorden – de kvinner og menn som søker idealet om frihet og medfølelse; lever etiske liv; og støtter hverandre i det. Det innebærer tre aspekter: For det første at man ser på seg selv buddhist. Dernest at man lever det idealet ut i sin etiske livsførsel i hverdagen. Det innebærer også at man søker å praktisere Buddhas lære slik vi tolker den i Triratna tradisjonen, og at Triratna er den viktigste rammen for ens praksis.

På torsdag 16.11 blir Nils Lundgren en mitra. Å bli en mitra er et viktig øyeblikk i ens åndelige liv, så vi markerer det med en spesiell offentlig seremoni på buddhistsenteret. Det blir torsdag 16.11.2017. Alle er velkommen! De som vil kan spise en Tai Curry på Thai Orchid i Calmayersgate 11, kl 16.30. (Si fra om du kommer senest 14.11, så kan jeg reservere et bord). Vi starter kl 18.00 med en introduksjon til hva det betyr å være en mitra i Triratna, i lys av det tilfluktstreet vi utforsker i høst. Etter en tepause blir det en ledet meditasjon som passer for alle og så mitraseremonien i en syvdelt puja. Vi slutter som vanlig 20.30.